////////iPad Pro mouse disable
read
more

n

n

e

e

w

w

s

s

Royal Roos zoekt energieke Office Manager voor kantoor Rotterdam

Ben jij een administratieve duizendpoot met organisatietalent?

Dan hebben wij plaats voor jou als (pro-)actieve Office Manager bij Royal Roos in Rotterdam

Wie zijn wij?

Royal Roos is een maritiem ingenieursbureau. Wij hebben een kantoor in Rotterdam in het bruisende Merwe4haven gebied en in Ferrol, Noord-Spanje.

Wij zijn ISO 9001 (2015) gecertificeerd en bieden onder andere de volgende diensten aan: Werkvoorbereiding en begeleiding bij scheepsdokkingen, bergingsadvies, basic en detailed engineering voor zowel nieuwe als bestaande ontwerpen, 2/3D tekenwerk, oplossingen voor ballastwaterreiniging, stabiliteits- en ankerkrachtberekeningen.

Wil je werken in een internationaal team?

Op onze kantoren werken techneuten uit alle windstreken. Wij zoeken iemand die de administratie op orde kan houden. En die zorgt dat alles op kantoor goed is geregeld, zodat iedereen optimaal zijn werk kan doen.

Dit betekent een veelzijdige functie met o.a.: De administratie van projecten (uren), personeel en financiën (waaronder de boekhouding). Het regelen van kantoorbenodigheden en persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE), medische keuringen en offshore trainingen voor personeel. De organisatie van (bedrijfs)evenementen, beurzen en reizen.

Daarnaast mag je de nieuws- en projectenpagina's van onze bedrijfswebsites actueel houden.

Houd je ook van aanpakken en vernieuwing?

Wij namelijk wel. Om te blijven innoveren hebben wij bijvoorbeeld de grootste 3D printer van Europa gekocht en daar zijn wij best trost op. Hiermee gaan wij toepassingen printen voor de maritieme en civiele industrie.

Zie jij jezelf in deze rol?

Dan komen wij graag met jou in contact. Wij zoeken een energieke collega (m/v) met een afgeronde hbo-opleiding of vergelijkbaar niveau. Affiniteit met de maritieme sector komt zeker van pas.

Wij hebben een baan voor 32-40 uur per week in een jong team, een bedrijfspensioen en de mogelijkheid door te groeien in het bedrijf.

Stuur voor 20 mei 2019 jouw CV en motivatiebrief (in het Nederlands) naar hr@royalroos.com. Wij gaan graag met je in gesprek.

back to all news
right arrowright arrow